Wat zijn de verzendkosten?

Voor bestellingen vanaf €30 rekent Kribbel Krabbel geen verzendkosten!

Kribbel Krabbel verzendt alle pakketten met PostNL of DPD. Je ontvangt altijd een track&tracecode zodat je jouw bestelling kan volgen.

 

LET OP: je dient een afhaalpunt te kiezen op de pagina met adresgegevens als dat niet gebeurt, wordt je pakket automatische verstuurd naar het dichtstbijzijnde afhaalpunt van DPD. 

 

Wanneer wordt mijn pakket verstuurd?

De levertijd op dat moment is 2 - 5 werkdagen. Bestellingen worden 1 keer per week verstuurd. Je ontvangt altijd een track&tracecode zodat je jouw bestelling kan volgen.

 

Kan ik mijn bestelling ook ophalen?

Ja, dat kan kosteloos in Haarlem. Neem hiervoor contact via info@kribbelkrabbel.nl

 

Retouneren of ruilen

Artikelen kunnen binnen 14 dagen geretourneerd of geruild worden mits ongebruikt en in de originele verpakking. De kosten en risico’s van het retourneren en ruilen zijn voor rekening van de klant. Neem contact hiervoor via info@kribbelkrabbel.nl

 

VOORWAARDEN ruilen en retourneren

- het artikel is verpakt in originele verpakking en verzenddoos
- het artikel is ongebruikt
- de retourzending is voldoende gefrankeerd.

 

Als de artikelen niet voldoen aan de voorwaarden, kan de retourzending niet worden verwerkt. De artikelen worden dan op kosten van de afzender teruggestuurd.

 

Verkeerd artikel ontvangen?

Wanneer je een verkeerde artikel hebt ontvangen of er iets ontbreekt bij je bestelling neem contact via info@kribbelkrabbel.nl 

Artikelen worden in dit geval gratis omgeruild of de ontbrekende producten zo snel mogelijk bijgeleverd.